Езици Български English
Категории
Кошницата е празна!
Приложи

Наръчник за живота на открито

Автор: Локлин Маклейн
Код на продукта:99
Наличност:Не е налично
Превод: Теменуга Трифонова
Редактор: Кристина Димитрова
Цена: 0,00лв.

Резюме

Наръчник за живота на открито

Незаменим наръчник за всеки, готов за приключения!

Насладете се напълно на приключенията си на открито, като предварително се подготвите добре – физически и психически. Авторът Локлин Маклейн предлага изключителен подбор от реално приложими съвети за всеки с приключенски дух. Включително и предложения за подготовката на един излет: с какво да се облечем, какви подръчни материали задължително и без изключение трябва да носим със себе си, каква екипировка да подготвим и как можем да използваме околната природа, за да си сготвим, да направим лагера си и понякога дори да оцелеем.

Без значение дали сте експерт по оцеляването в дивото, или просто искате да започнете да прекарвате повече време сред природата, тази книжка е незаменим справочен наръчник за всеки, който смята да се впусне в изследване на дивата природа.

Научете се да наблюдавате по-добре околната природа, открийте начините да намирате и разпознавате знаците на времето навън и опреснете знанията си по основно разчитане на карти и тяхната употреба. 

Отзиви (0)

Автор

Локлин Маклейн обича да казва, че една нощ под звездите винаги бие по точки тази в петзвездията. Пътешества и лагерува в дивата природа по цял свят, включително сред шотландското плато, американския Запад, австралийската пустош и Патагония. Когато не е на път, прекарва времето си в писането на илюстровани книги и наръчници. Живее в Сидни, Австралия заедно с някои от най-опасните змии и паяци в света.

Подобни Заглавия
Оцеляване в дивата природа
  НАЙ-ДОБРИЯТ НАРЪЧНИК ЗА ЖИВОТ В ПУСТОШТА Тази книга е посветена на всеки един от 28-те милиона скаути по...
Цена: 22,00лв.
Екстремна храна
Жива тарантула, сурови тестиси от коза, слонски изпражнения – това не са съставки за вечеря от ада, а само час...
Цена: 20,00лв.
Household: Skills and Tips
За човек домът е едно от най-важните пространства, което може да ни приветства с уюта си, така и да ни потиска с...
Цена: 0,00лв.
Издателство Вакон © 2017 - Изработен от iSenseLabs